Yayınlanma Tarihi: 01 Kasım 2016 Salı

Rektörümüzden Çorum Belediye Başkanı Külcü’ye Teşekkür Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Belediyesi ile birlikte büyük bir sinerji yaratıldığını, birçok iş ve çalışmanın ortak bir şekilde yapılarak büyük ve başarılı işlere imza attıklarını ifade etti. Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyerek geçtiğimiz hafta başarılı bir şekilde tamamlanan “12. Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası”nın da ortak iş birliğinin bir ürünü olduğunu kaydederek her zaman olduğu gibi bundan sonra yapılacak her türlü etkinlik, organizasyon ve çalışmaya da açık olduklarını sözlerine ekleyerek vermiş oldukları destek ve katkılardan ötürü Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye ve tüm ekibine çok teşekkür etti.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise birçok başarılı çalışmanın ardında ekip ruhunun ve ortak iş birliğinin yattığına binaen Çorum Belediyesi olarak bir eğitim ve bilim yuvası olan Üniversitemize yapılan her desteğin ve katkının geleceğe atılan yatırım olduğunu ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın göreve geldiği günden bugüne kadar çalışmalarını yakından takip ettiklerini, Belediye ve şahsı adına imkânları dahilinde her tür iş birliğine bundan sonrasında da açık olduklarını ve desteklerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.