Yayınlanma Tarihi: 24 Kasım 2016 Perşembe

Rektörümüzü TÜGVA Çorum İl Temsilciliği Ziyaret Etti

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Çorum İl Temsilcisi Feridun Batan, Teşkilat Başkanı Mustafa Bozan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Vakfın çalışmalarından ve yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgiler veren TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Feridun Batan, vakfın çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan bir gençlik için çalışmalarını yürüttüğünü belirtti. Feridun Batan, Vakıf olarak 81 ilimizin üniversitelerinde “Yeniler Kulübü” olarak çalışma başlattıklarını ifade ederek Kulüp hakkında Rektörümüze bilgi verdi.

Toplumun gelişmesinde çok önemli bir role sahip olan sivil toplum kuruluşlarını, Üniversitemizin en önemli paydaşlarından biri olarak gördüklerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da Üniversitemizin, STK’larla yakın diyalog içerisinde hareket etmesini çok önemsediklerini dile getirerek ziyaretlerinden dolayı TÜGVA Çorum İl Temsilciliğine teşekkür etti.