Yayınlanma Tarihi: 27 Kasım 2016 Pazar

Rektörümüz Sakarya Üniversitesi Rektörü Elmas’ı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

Ziyareti öncesinde, Sakarya Üniversitesinde 20’nin üzerinde ülkeden bilim insanının ve toplamda 600 civarında akademisyenin katılımıyla gerçekleştirilen “4. Uluslararası Yükseköğretimde Kalite”  (ICQH 2016) Kongresinde sunum yapmak üzere katılan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  Sakarya Üniversitesinde düzenlenen uluslararası organizasyonun başarılı ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesinden dolayı Rektör Muzaffer Elmas’a teşekkür etti. Aynı zamanda iyi bir ev sahipliği yaptıklarını ve kendilerinin çok iyi ağırlandıklarını ifade eden Prof. Dr. Alkan,  Sakarya Üniversitesi ile her türlü iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyacaklarını da sözlerine ekledi.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas ise Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın kongreye katkılarından ve ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek her zaman ortak iş birliklerine açık olduklarını, birlikte çalışmaktan onur duyacaklarını dile getirerek Rektörümüze çalışmalarında başarılar diledi.