Yayınlanma Tarihi: 07 Kasım 2016 Pazartesi

Dr. İhsan Şenocak’tan Rektörümüze Ziyaret

Farklı başlıklar altında konferans vermek üzere ilimize gelen Dr. İhsan Şenocak beraberindeki heyet ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette çalışmalarına ilişkin bilgi paylaşımında bulunan Dr. Şenocak, Üniversitemizin gerçekleştirmiş olduğu projelerin takdire şayan olduğunu dile getirerek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a başarılı çalışmalarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da Üniversitemizin başta bulunduğu bölge olmak üzere ülkemize ve tüm insanlığa katma değer sağlayacak çalışmalar yapmaya özen gösterdiğini ifade ederek ziyaretlerinden dolayı Dr. İhsan Şenocak’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti.