Yayınlanma Tarihi: 01 Aralık 2016 Perşembe

Üniversitemiz Fakültelerini Birincilikle Kazanan Öğrencilere Belgeleri Verildi

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı’nda üniversite giriş sınavlarından aldıkları puanla Üniversitemiz fakültelerine en yüksek puanı alarak kayıt yaptıran öğrenciler, YÖK Başkanı Prof. Dr. M.A. Yekta Saraç tarafından gönderilen teşekkür belgelerini Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın elinden aldılar.

Rektörlük Senato Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, öğrencileri tebrik ederek ülkemizi her alanda gururla temsil edecek nitelikli bireyler yetiştirmek için Üniversite olarak tüm akademik ve idari personelimizin özveriyle çalıştığını vurguladı. Türkiye'nin gelişmesi ve büyümesi için atılan her adımda HİTÜ Ailesinin yeni fertleriyle bu eğitim yolunda yürümenin büyük bir onur ve mutluluk olduğunu ifade eden Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemiz kapılarının sonuna kadar yeni öğrencilerimize olduğu gibi her öğrenciye açık olduğunu belirterek “Hem YÖK Başkanımız hem de Üniversitem adına ülkemizin geleceği ve teminatı olan siz gençlerle gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Öte yandan teşekkür belgelerini alan öğrencilere Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, hediye takdiminde bulundu.