Yayınlanma Tarihi: 14 Aralık 2016 Çarşamba

Rektörümüze Öğrenci Konsey Başkanı ve Temsilcilerinden Ziyaret

Üniversitemiz birimlerindeki bölüm/program, birim ve Üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkanlığı seçim süreci tamamlanmasının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı, Üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkanı Aslan Canyurt ve Öğrenci Temsilcileri ziyaret etti.

Ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirterek Öğrenci Konseyi Başkanlığına ve Birim Temsilciliği seçimine katılan öğrencilere, öncelikle cesaret ve özgüvenlerinden ötürü  teşekkür eden Prof. Dr. Alkan, görevlerini en iyi  şekilde icra edeceklerine yürekten inandığını ifade ederek görevlerinin kendilerine, Üniversitemize ve ilimize hayırlı olmasını diledi.

Öğrencilerle koordineli bir şekilde çalışmayı, onların sorunlarını, önerilerini değerlendirmeyi çok önemsediğini belirterek temsilcilerin bu konuda gereken itinayı göstermesini, özellikle farklı proje, öneri ve fikirlerle gelmelerini isteyen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan,  ülkemizin gençlere olan ihtiyacının şu günlerde daha çok arttığına vurgu yaparak her çalışmalarında yerli ve milli olma duygularını da benimseyerek çalışmalarını projelendirmelerini tavsiye etti. 

Öte yandan “Günümüz itibarıyla teknolojinin gücü giderek artıyor.  Bu anlamda geleceği emanet edeceğimiz siz gençlere çok iş düşüyor, sizlerle yapacak çok işimiz var.” ifadelerinde bulunan Prof. Dr. Alkan, seçimlerin sorunsuz, oldukça centilmence ve nezaket kuralları çerçevesinde geçmesinden ötürü kendilerine ayrıca teşekkür etti.

Yükseköğretim Kurumunun belirlemiş olduğu usul ve esaslar çerçevesinde yapılan seçimler sonucunda 2 yıl görev yapacak olan bölüm/program ve birim temsilcileri ile Üniversitemiz Öğrenci Konsey Başkanı, Yönetim ve Denetim Kurulları belirlenmiş, Üniversitemize bağlı toplamda 15 fakülte, enstitü, yüksekokul ve meslek yüksekokulunda gerçekleştirilen seçimlerde öncelikle her birimin bölüm/program temsilcileri, ardından bunlar kendi aralarında gerçekleştirdikleri seçim sonucunda da birim temsilcileri seçilmişti.




HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube