Yayınlanma Tarihi: 26 Aralık 2016 Pazartesi

İlim Yayma Cemiyetinden Rektörümüze Ziyaret

İlim Yayma Cemiyeti Genel Merkez Teşkilat Müdürü Nurullah Şimşek, İlim Yayma Cemiyeti Müdür Yardımcısı Rafet Gayretli, İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şube Başkanı Av. Mehmet Karadağ ve Çorum İlim Yayma Cemiyeti Yurt Müdürü Faruk Özyılmaz Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Milli ve manevi değerlerimizi ihya ederek geleceğe taşımak, ilim ve irfan çalışmaları ile ülkemizi en iyi yerlere ulaştırma gayretiyle 11 Ekim 1951 tarihinde kurulan İlim Yayma Cemiyetinin günümüze kadar yapmış olduğu çalışmaların takdire şayan olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, kurulduğu günden bu yana yarım yüzyıllık geçmişiyle yetiştirdiği neslin çok büyük hizmetler verdiğine değinerek Türkiye’nin ilerlemesi ve gelişmesi için çalışmalar yapan ve birçok gencimizin yetişmesinde büyük payı olan Cemiyetin bir ilim ve irfan yuvası olduğuna dikkat çekti.  Aynı zamanda, Üniversitemizin İlim Yayma Cemiyetiyle her zaman omuz omuza hareket ettiğini ve bundan sonraki süreçte de ortak çalışmaların artarak süreceğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, şahsı ve Üniversitesi adına tüm cemiyet mensuplarına başarılar diledi.

“İlim Yayma Cemiyeti olarak, Rektörümüzün göreve geldiği ilk günden itibaren her yönüyle destekçisi olduk. O günden bugüne kadar Üniversitemizin her yönüyle gelişmesi ve ilimizle bütünleşmesi için üstün çaba sarf ettik.” diye konuşan İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şube Başkanı Av. Mehmet Karadağ, “Cemiyet olarak dün olduğu gibi bugün de desteğimiz artarak devam edecektir.”  dedi.

İlim Yayma Cemiyeti Genel Merkez Teşkilat Müdürü Nurullah Şimşek ise Üniversitemizin en önemli paydaşlarından olan STK’larla birçok çalışma ve ortak projede iş birliğine verdiği önemin büyük olduğunu ifade ederek İlim Yayma Cemiyeti olarak, Üniversitemize her zaman destek verdiklerini ve katkı sağlamaya devam edeceklerini belirtti. Nurullah Şimşek, Rektörümüzün değerli ve başarılı çalışmalarının devamını dileyerek kendisine teşekkür etti. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube