Yayınlanma Tarihi: 11 Şubat 2016 Perşembe

Rektörümüzden Feyzullah Kıyıklık’a Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti İstanbul Milletvekili Hemşehrimiz Feyzullah Kıyıklık’ı ziyaret etti.

Üniversitemizde yapılan çalışmalar ile gelecekte hedeflenen ve girişimde bulunulan projeler hakkında bilgiler veren Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin tüm mensuplarının gayretli çalışmaları beraberinde paydaşlarından aldığı desteklerle hızlı bir gelişim kaydettiğini belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, bu sene pek çok etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Üniversitemizin 10. ve 40. Yıl kapsamında çok geniş bir yelpazede yoğun bir program planladıklarını ifade etti. Özellikle MYO’muzun tamamlandığını ve açılışının Mart ayında yapılacağını dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan,  28-30 Nisan 2016 tarihleri arasında “Bütün Yönleriyle Çorum Sempozyumu”, 21-23 Mart 2016 tarihlerinde MYO Sempozyumu, 13-15 Mayıs 2016’da “Uluslararası Koyunbaba Sempozyumu” ve 25-30 Ekim 2016 tarihlerinde ise “Dünya Güreş Şampiyonası” başta olmak üzere daha birçok etkinliğin yoğun bir şekilde düzenleyeceklerini ifade ederek kendisini düzenlenecek olan bu etkinliklere davet etti.

Yapımı hızla devam eden inşaatlarımız ile ilgili de bilgi paylaşımında bulunan Rektör Prof. Dr. Alkan, en son teknoloji ile donatılarak modern tasarıma sahip prestijli binalarımızın en kısa sürede başarıyla tamamlanacağını belirterek bugüne dek Üniversitemize verdiği ve bundan sonrasında da artarak devam edeceğine inandığı desteklerden dolayı Feyzullah Kıyıklık’a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Hitit Üniversitesi’nin her anlamda şehirle bütünleşmiş bir üniversite olduğunu ve bunun en büyük somut göstergesinin de üniversitenin çok sayıda ulusal ve uluslararası etkinlikler düzenleyerek ilimizin ve Üniversitemizin tanıtımına katkıda bulunduğunu sözlerine ekledi 

Üniversitemizdeki olumlu gelişmeleri yakından ve büyük bir memnuniyetle takip ettiğini belirten Kıyıklık, Rektör Prof. Dr. Alkan’ı yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube