Yayınlanma Tarihi: 11 Şubat 2016 Perşembe

Rektörümüzden İstanbul Milletvekili Dr. Hasan Sert’e Ziyaret

Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Sanayi ve Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Dr. Hasan Sert’e ziyarette bulundu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Hasan Sert, Üniversitemizdeki çalışmaları  yakından takip ettiğini, başarılı çalışmaları ve gelişmeleri gördüklerini belirterek Rektör Prof. Dr. Alkan’ın ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Dr. Hasan Sert’in Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanlığı görevini yürüttüğü dönemde de başarılı çalışmalara imza attığını ve aynı başarıyı  Meclis’teki yeni görevinde de devam ettireceğine olan inancının tam olduğunu ifade ederek Üniversitemizde yapılan çalışmalar ile gelecekte hedeflenen ve girişimde bulunulan projeler hakkında bilgiler verdi.