14 Şubat 16
Rektörümüz Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’i ZiyaretEtti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Milletvekilimiz Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan ile birlikte Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’i ziyaret etti. Ziyarette Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç Dr. Fatih Özbey de hazır bulundu.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Valilik, Belediye ve Çorumlu hayırseverlerin destekleri ile ortak bir proje haline getirilerek Üniversite gençliğine yakışır, modern ve fonksiyonel bir camiinin yapılması için destek vereceklerini ifade ederek camiinin şimdiden hayırlı olmasını dileklerinde bulundu. Ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Prof. Dr. Mehmet Görmez,  Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a başarılarının devamını diledi.

Çorum Milletvekilimiz Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan da  Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in Üniversitemiz Kuzey Kampüsüne yapılacak olan camiiye verecekleri katkılar için teşekkür ederek  Çorumlu hayırseverlerin de çok büyük destekler vereceğine inandığını belirterek camiinin kısa sürede hızla tamamlanarak hizmete  gireceğini sözlerine ekledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise Diyanet İşleri Başkanlığının son dönemlerde yurt içi ve yurt dışında yapmış oldukları başarılı çalışmalardan ve Üniversitemiz Kuzey Kampüsüne yapılacak olan camiimizin yapımında sağlayacakları desteklerden ötürü teşekkür etti. Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum İl Müftülüğünün de Üniversitemizin lisansüstü çağrısını önemsediklerini bu çerçevede çalışmalar yapmayı planladıklarını sözlerine ekleyerek Müftülüğümüzle ortak  projelerin devam edeceğini söyledi.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü