Yayınlanma Tarihi: 25 Şubat 2016 Perşembe

Halk Bankası Samsun Bölge Koordinatörü Rektörümüzü Ziyaret Etti

Halk Bankası Samsun Bölge Koordinatörü Dursun Ali Kılıçlı, Halkbank Çorum Merkez Şube Müdürü İsmail Karabay ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Bankacılık sektörünün her geçen gün büyüdüğünü ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan,  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde yer alan Bankacılık ve Finans Bölümümüz başta olmak üzere, Üniversitemizin Meslek Yüksekokullarında bulunan ilgili bölümlerimizdeki öğretim elemanlarımızca ihtiyaç duyulan nitelikli eleman yetiştirme konusunda ve finansın her alanında çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Üniversitemizin finans alanında her türlü ortak çalışmaya hazır olduğunu vurgulayan Rektör Prof. Dr. Alkan, ziyaretlerinden dolayı Halk Bankası Samsun Bölge Koordinatörü Dursun Ali Kılıçlı ve Halkbank Çorum Merkez Şube Müdürü İsmail Karabay’a teşekkür etti.  

Üniversitemizde yapılan çalışmaları takip ettiğini dile getiren Halk Bankası Samsun Bölge Koordinatörü Dursun Ali Kılıçlı da Üniversitemizin bankacılık sektörü ve ilgili diğer sektörlerle alakalı pek çok etkinlik düzenlediğini, Halk Bankası olarak gerçekleştirilen programlara imkanlar dahilinde destek verdiklerini ve desteklerin bundan sonra da devam edeceğini ifade ederek Rektörümüze çalışmalarında başarılar diledi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube