01 Mart 16
Üniversitemizde İş Sağlığı ve Güvenliği Üst Kurul Toplantısı Düzenlendi

İş Sağlığı ve Güvenliği Üst Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İş Sağlığı ve Güvenliği konusuna büyük önem verdiklerini, il genelinde bu konuyla ilgili farkındalık oluşturmak adına pek çok etkinliğin düzenlendiğini belirterek bu konularda yoğun çalışmaları profesyonel bir şekilde yapmaya devam ettiklerini ifade etti.

Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Politikalarını belirleyecek olan toplantı kapsamında yapılan çalışmalar ve uygulamalar hakkında İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Doç. Dr. Dursun Ali Köse ise kurul üyelerine bilgilendirmede bulundu.

İş Sağlığı ve Güvenliği Üst Kurul Toplantısı kapsamında, bir sonraki toplantı döneminde gerçekleştirilecek olan faaliyetler belirlenmiş olup bu uygulamaların kararları alınmış ve  tutanak haline getirilmiştir.