Rektörümüzden AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Bağcı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

16 Mart 16

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Cahit Bağcı’nın aynı göreve yeniden atanmasından dolayı tebrik ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Üniversitemizin geldiği noktaya, kat edilen büyük gelişmelere ve gelecekte yapılacak çalışmalara ilişkin fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Dr. Cahit Bağcı’nın milletvekilliği döneminde de yapmış olduğu çalışmalardan ve Üniversitemize değerli katkılarından dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Dr. Cahit Bağcı, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiklerini ve bu çalışmaların takdire şayan olduğunu ifade ederek Üniversitemize olan desteklerinin ve katkılarının devam edeceğini sözlerine ekledi.