Yayınlanma Tarihi: 17 Mart 2016 Perşembe

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan Rektörümüzü Ziyaret Etti

AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Üniversitemizin 10’uncu ve Meslek Yüksekokulumuzun 40’ıncı yılı etkinlikleri kapsamında toplumu aydınlatıcı, bilgilendirici ve güncel konuların ele alındığı pek çok programın düzenleniyor olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “Yeni yeni filizlenen bir üniversitemiz var. Şu an 16.000 olan öğrenci sayısının önümüzdeki 3-4 yıl içerisinde 25.000’lere çıkarmak hedefimiz” diyerek Çorum’un özellikle yurt sorunu olmayan ve yaşanabilir bir kent olduğunu vurguladı.

“Her anlamda şehirle bütünleşen, ilimize katmak değer sağlamak adına çalışmalarını son sürat devam ettiren Hitit Üniversitemizin başarılı çalışmaları bizi mutlu ediyor. Üniversitemiz bu sene 118 Milyon TL bütçeye sahip. Gerektiği zamanda bu bütçeyi her zaman artırabiliriz. Yeter ki başta Kuzey ve Güney Kampüsümüz olmak üzere Üniversitemizin tüm çalışmaları en kısa sürede tamamlansın” diyen Ceylan, Üniversitemiz için her türlü girişimde bulunup, her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirterek yapılan başarılı çalışmalarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ı tebrik etti. 

Üniversitemizin 10’uncu ve Meslek Yüksekokulumuzun 40’ıncı yılının bir dizi bilimsel, kültürel, sosyal ve sportif etkinliklerle kutlanılmasının planlandığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da eğitim ve araştırma faaliyetlerinin dışında başta ilimiz olmak üzere, toplumla iç içe olma görevini benimsemiş olan Üniversitemizin, bu etkinliklerle toplumun her kesimiyle birlikte olmasının hedeflendiğini vurgulayarak ilgili herkesi gerçekleştirilen etkinliklere davet etti.

Üniversitemizde yapılan çalışmalar ile gelecekte hedeflenen ve girişimde bulunulan projeler hakkında bilgiler vererek Üniversitemizin tüm mensuplarının gayretli çalışmaları beraberinde paydaşlarından aldığı desteklerle hızlı bir gelişim kaydettiğinin altını çizen Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemize verdiği ve bundan sonrasında da artarak devam edeceğine inandığı desteklerden dolayı AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube