Yayınlanma Tarihi: 17 Mart 2016 Perşembe

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğüne Yrd. Doç. Dr. Selen Özakar Akça Atandı

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Selen Özakar Akça, Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğüne atanmıştır.

Ataması yapılan Öğretim Üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yrd. Doç. Dr. Selen Özakar Akça

1980 yılında Samsun'da doğdu. İstanbul Üniversitesi'nde "Mesleki Eğitim Merkezindeki Adölesanların Riskli Davranışlarının Tanımlanması ve Değişim Modeline Göre Hemşirelik Uygulamasının Madde Kullanımına Etkisi" isimli tezle 2009 yılında doktorasını tamamladı. Hitit Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu’nda Yrd. Doç. olarak görev yapan Selen Özakar Akça'nın Dünya Sağlık Örgütü, Sağlık Bakanlığı, İç İşleri Bakanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ile beraber yürüttüğü birçok proje yer almaktadır. Özakar Akça, evli ve bir çocuk annesidir.