Yayınlanma Tarihi: 20 Mart 2016 Pazar

FIAT CEO'su Cengiz Eroldu Rektörümüzü Ziyaret Etti

FIAT CEO'su Cengiz Eroldu, FIAT İç Birim Direktörü Altan Aykaç, Karataş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karadaş ve FIAT yöneticileri ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Otomotiv sektöründe dünyanın en büyük firmalarından birisi olan FIAT ile ileride yapılabilecek işbirlikleri hakkında görüşmelerin gerçekleştirildiği ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizde yapılan çalışmalar ve ileriye dönük gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi paylaşımında bulunarak Üniversitemizin, üniversite-sektör işbirliğine ve öğrencilerimizin mezun olmadan iş hayatına hazırlanmaları için teorik eğitimleri beraberinde yerinde eğitim almalarına da büyük önem verdiklerini ifade etti. Üniversitemizin iş başı eğitim konsepti içerisinde ilgili sektörlerle yakın işbirliği sağlamaya gayret ettiğini belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, bu kapsamda yarım yüzyıla yakın bir süredir Çorum ticaret ve sanayi hayatında yer etmiş olan Karataş Otomotiv ile özellikle Meslek Yüksekokullarımızdaki ilgili bölümlerle yakın işbirliği içerisinde olduklarını vurguladı.

Üniversitemizde gerçekleştirilen çalışmaların memnuniyet verici olduğunu ifade eden FIAT CEO'su Cengiz Eroldu da üniversite-sektör işbirliğinin bölgenin ve ülkemizin kalkınmasında büyük bir rolü olduğunu belirterek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube