Yayınlanma Tarihi: 27 Mart 2016 Pazar

Üniversitemiz Borsa Finans Kulübü Rektörümüzü Ziyaret Etti

Borsa Finans Kulübü yeni yönetim kurulu, denetim kurulu ve Kulüp akademik danışmanı Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş Başcı Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Çoğunluğunu Bankacılık ve Finans Bölümü öğrencilerinin oluşturduğu Borsa Finans Kulübü’nün yeni projeleri ve faaliyetleri hakkında bilgiler verilen ziyarette, gelecek aylarda yapılması planlanan faaliyetler aktarılarak ilgi alanlarına giren tüm konularda etkinlik yapacaklarını vurguladılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da Üniversitemizin öğrencilerinin her zaman yanında olduğunu belirterek öğrencilerimizin her anlamda başarılı olmaları için gayret ettiklerini açıkladı. Öğrencilerimizin sadece ders ile değil ders dışındaki zamanlarını da en iyi şekilde değerlendirmeleri için 90’a yakın öğrenci kulübü vasıtasıyla sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri çok önemsediklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, Borsa Finans Kulübüne çalışmalarında başarılar diledi.