Yayınlanma Tarihi: 08 Mart 2016 Salı

Rektörümüz İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın’ı Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Bıyık, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şaban Haklı, Genel Sekreter Erdal Kanık ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Şube Müdürü Süleyman Altan ile birlikte İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın’ı ziyaret etti.

Kısa bir süre öncesinde göreve gelmesine rağmen İl Müftümüz Dr. Ahmet Akın ile güzel bir sinerji yakalandığını ve bundan büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, bilindiği üzere bir süre öncesinde Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’e yapılan görüşme neticesinde Üniversite Cami yapımı ile ilgili destek sözü alındığını ve proje çalışmalarına başlandığını ifade ederek bu yıl içerisinde de temel atılmasının hedeflendiğini belirtti. Rektör Prof. Dr. Alkan, çalışmanın bundan sonraki sürecinin Müftülüğümüz ile birlikte en güzel şekilde yürütülerek Üniversitemize ve ilimize güzel bir cami kazandırılacağını vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Ahmet Akın da Müftülük olarak Üniversitemize her zaman olduğu gibi bundan sonrasında da ortak çalışmalara devam edeceklerini belirterek ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a ve beraberindekilere teşekkür etti. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube