Yayınlanma Tarihi: 11 Nisan 2016 Pazartesi

Üniversitemiz Girişimci Liderler Kulübü Rektörümüzü Ziyaret Etti

Üniversitemiz Girişimci Liderler Kulübü Başkanı Ergin Korkmaz ve yeni yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Kulübün işleyişi ve yaptıkları faaliyetler hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a bilgiler veren Üniversitemiz Girişimci Liderler Kulübü Başkanı Ergin Korkmaz, öncelikli hedeflerinin üniversitemizde girişimcilik ve liderlik kültürünün oluşmasını sağlamayı, her alanda girişimci ve lider bir ruhla hareket eden donanımlı gençleri ülkemize kazandırmayı amaç edindiklerini ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a teşekkür etti. 

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan ise öğrenci odaklı bir yönetim anlayışıyla öğrencilerimizin her alanda başarılı olmaları için gayret ettiklerini ifade ederek öğrencilerimizin kulüp faaliyetlerini çok önemsediklerini dile getirdi.  Bu kapsamda öğrencilerimizin ulusal/uluslararası sosyal ve kültürel etkinliklere katılmalarını ve Üniversite imkânları dâhilinde desteklemekten büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden  Prof. Dr. Alkan, Girişimci Liderler Kulübü öğrencilerine başarılar diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube