12 Nisan 16
Çorum Hitit Vakfı Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Çorum Hitit Vakfı olağan genel kurul toplantısı vakıf üyelerinin katımıyla Üniversitemiz Senato Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıda; vakfın gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar ve ileriye dönük yapılması planlanan projeler ele alındı.

İlimizin en eski ve köklü eğitim ve kültür vakıflarından birisi olan Çorum Hitit Vakfı’nın şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da burs vermenin dışında pek çok farklı alanda çalışmalarını sürdüreceğini ifade eden Vakıf Başkanı Reha Metin Alkan, vakfın tüm paydaşlarından aldığı destekle sosyal, kültürel ve diğer pek çok alanda faaliyetlerini sürdürerek çok daha güzel noktalara geleceğini belirterek vakfa her türlü destek veren, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.