Yayınlanma Tarihi: 05 Nisan 2016 Salı

Rektörümüzden Çorum İl Emniyet Müdürüne Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu’yu ziyaret etti.

Daha önce ortak pek çok ortak proje yapılan İl Emniyet Müdürlüğü ile çalışmaların artarak devam edeceğine inandığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni binasına taşınmasından dolayı hayırlı olsun dileklerini iletti. Emniyet Teşkilatımızın kurulduğu günden bu yana zaman mevhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürdüğünü ve teknolojideki yenilikleri bünyesine katarak her geçen gün hızla büyümeye devam ettiğini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Alkan, “İl Emniyet Müdürümüzün şahsında tüm Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 171. Yıldönümünü kutluyorum” diyerek İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu da Üniversitemiz ile Emniyet Müdürlüğü arasında yapılacak ortak çalışmalar her zaman hazır olduklarını belirterek, nazik ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkürlerini iletti.