Yayınlanma Tarihi: 06 Nisan 2016 Çarşamba

Rektörümüzden Halil İbrahim Kaya’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İl Genel Meclisi Başkanlığına yeniden seçilen Halil İbrahim Kaya’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Üniversitelerin gelişmesiyle bölgenin gelişmesinin doğru orantılı olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin Çorum’un tüm paydaşlarıyla oluşturulan sinerji sonucunda her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ettiğini belirterek vermiş olduğu desteklerden dolayı Halil İbrahim Kaya’ya teşekkür etti.

Üniversitemizin bulunduğu bölgeye büyük oranda katma değer sağladığını söyleyen İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya da Üniversitemizin gerçekleştireceği her türlü çalışmaya destek vermeye devam edeceklerini vurgulayarak Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi.