Yayınlanma Tarihi: 07 Nisan 2016 Perşembe

Çorum Güzel Sanatlar Lisesi Okul Aile Birliği Rektörümüzü Ziyaret Etti

Çorum Güzel Sanatlar Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Necdet Marım ve Okul Müdürü Murat Terlemez, okul öğretmenlerinden ve aile birliği üyelerinden oluşan heyet ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Üniversitemizin güzel çalışmalar gerçekleştirdiğini ve olumlu geri dönüşlerin olduğunu ifade eden Çorum Güzel Sanatlar Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Necdet Marım, Hitit Üniversitesi’nin her anlamda şehirle bütünleşmiş bir üniversite olduğunu dile getirerek Üniversitemizle işbirliği içerisinde çalışmalar yapmak istediklerini vurguladı.

Üniversitemize ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da Üniversitemizin tüm kurumlarla ikili iş birliğini çok önemsediğini belirterek Çorum Güzel Sanatlar Lisesiyle de her türlü ortak proje ve desteğe açık olduğunu belirtti. Nazik ziyaretlerinden dolayı Çorum Güzel Sanatlar Lisesi heyetine teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Alkan, okul öğretmenlerine ve öğrencilerine başarılar diledi.