“Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi”ni Tamamlayan Katılımcılara Belgeleri Verildi

12 Mayıs 16
“Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi”ni Tamamlayan Katılımcılara Belgeleri Verildi

Üniversitemiz Proje Koordinasyon Birimi ve Sürekli Eğitim Merkezi iş birliğinde düzenlenen Denetimli Serbestlik ve Cezaevi Müdürlüğü personeline Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi  programına aktif katılım sağlayan personele katılım belgesi töreni gerçekleştirildi.

Katılım Belgesi Dağıtım Törenine; Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Denetimli Serbestlik Savcısı Aslan Ölmez, Cezaevi Savcısı Uğur Özcan ve çok sayıda katılımcı yer aldı.

Toplamda 18 personelin katıldığı eğitimde, Proje Koordinasyon Birim Koordinatörü Mehmet Aydınkal tarafından proje odaklı düşünme sistematiği, uygulamalı proje yazımı ve mantıksal çerçeve konularını içeren 16 saatlik eğitimin ardından Öğr. Gör. Doğan Demirci tarafından 4 saatlik proje bütçeleme uygulamaları anlatıldı.

denetimli