Yayınlanma Tarihi: 19 Mayıs 2016 Perşembe

Prof. Dr. Ahmet İnam Rektörümüzü Ziyaret Etti

Aile Haftası dolayısıyla Üniversitemiz ve Çorum Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen “Aile ve Gençlik” konulu konferansı vermek üzere ilimize gelen Prof. Dr. Ahmet İnam, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık ve Çorum Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Ali Dinçer ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti. 

Toplumumuzun ve kültürümüzün en önemli kavramlarından olan “Aile ve Gençlik” konusuyla ilgili ilimizde ve Üniversitemizde bulunmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Prof. Dr. Ahmet İnam, toplumumuzu yakından ilgilendiren bu ve benzeri konulara göstermiş olduğu ilgiden dolayı Rektörümüze teşekkür etti.

Üniversitemizin, ilimizin tüm paydaşlarıyla ortak çalışmalar gerçekleştirmesini çok önemsediklerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bu kapsamda üniversitelerin sadece eğitim veren kurumlar değil, sahip olduğu bilgi birikimini toplumun her kesimine aktararak bulunduğu şehrin ve bölgenin sosyal ve kültürel anlamda gelişimine katkı sağlaması inancıyla hareket ettiklerini vurgulayarak Aile Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen “Aile ve Gençlik” konulu konferansa katılımlarından dolayı Prof. Dr. Ahmet İnam’a teşekkür etti. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube