Yayınlanma Tarihi: 19 Mayıs 2016 Perşembe

Rektörümüzden Çorum Tabip Odası Başkanı Yrd. Doç. Dr. Görkem’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam ile birlikte Çorum Tabip Odası Başkanlığına seçilen Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ümit Görkem’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çorum Tabip Odası Başkanlığı yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette çok köklü bir geleneğe sahip olan hastanemizin Tıp Fakültemiz ile birlikte daha da güçlendiğini söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, her geçen gün hızla büyüyen Fakültemiz bünyesinde başarılı çalışmaların her alanda artarak devam edeceğine inandığını vurguladı. Çorum Tabip Odası ile Üniversitemiz işbirliğinde yapılacak pek çok projenin olduğunun da altını çizen Rektör Prof. Dr. Alkan, Çorum Tabip Odası Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ümit Görkem’e ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Tıp Fakültemiz ile hastanemizde kısa sürede önemli gelişmelerin kaydedildiğini ifade eden Çorum Tabip Odası Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ümit Görkem de Çorum Tabip Odası olarak Üniversitemiz ile her türlü ortak çalışma yapmaya hazır olduklarını vurgulayarak ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube