Yayınlanma Tarihi: 23 Mayıs 2016 Pazartesi

Rektörümüzden İl Milli Eğitim Müdürü Büyük’e Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurcan Baykam ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ü makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Üniversitemiz ile birlikte yapılan ortak çalışma ve projelerin  kurumlar arası iş birliğinde önemine dikkat çekerek yapılan kurumsal yapıda aktivitelerin yapılmasının daha da verimli olacağını belirtti. Üniversitemiz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan projelerin ve bundan sonra yapılacak projelerin ele alındığı ziyarette Seyit Ali Büyük,  her zaman olduğu gibi bundan sonrasında da Üniversitemizle ortak iş birlikleri yapmaya hazır olduklarını ve imkânlar dahilinde her türlü desteği vereceklerini dile getirdi.

Aynı zamanda Üniversitemizin gelmiş olduğu seviyenin ve gelişimin mimarı olarak Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı gördüğünü ifade eden Seyit Ali Büyük,  Rektörümüze çalışmalarından ötürü teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle her zaman ortak iş birlikleri ve projelere açık olduklarını ifade ederek hem Üniversitemizin hem ilimizin tüm paydaşlarıyla yapılan ortak çalışmaların gerçekleştirilmesini çok önemsediklerini vurguladı.

Prof. Dr. Alkan, bu kapsamda üniversitelerin sadece eğitim veren kurumlar değil, sahip olduğu bilgi birikimini toplumun her kesimine aktararak bulunduğu şehrin ve bölgenin sosyal ve kültürel anlamda gelişimine katkı sağlaması inancıyla hareket ettiklerini ifade etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube