Yayınlanma Tarihi: 24 Mayıs 2016 Salı

Mühendislik Fakültesi Öğrencilerimizden Proje Atağı

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin Makine Mühendisliği Laboratuvarı-II dersi kapsamında Üniversitemiz Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Sinan Çalışkan ve Yrd. Doç. Dr. Çınar Ülkülü’nün yürütücülüğünü yaptığı Mühendislik Fakültesi Proje Sergisi düzenlendi. 

Isı, mekanik, enerji dallarında yirmi farklı öğrenci projesinin yer aldığı sergiyi Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurcan Baykam ile birlikte  ziyaret ederek projeleri incelediler. Projelerin sanayi ile ortak çalışmaların yapılabilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunulan proje sergisinde, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, tek tek projeler hakkında bilgi alarak Üniversitemiz tarafından her bir öğrenci projesine 1000 TL destek verilerek geliştirileceği bilgisini paylaştı.

Aynı zamanda projeler, Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri tarafından birinci, ikinci ve üçüncü olarak değerlendirilirken puanlama sisteminde birinci olan projenin kongreye gönderileceği bilgisi de verildi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube