03 Mayıs 16
Üniversitemiz Erkek Hentbol Takımı Grubunu Namağlup Tamamladı

Üniversitemiz Erkek Hentbol Takımı 5 galibiyet alarak gruptan 1.ci çıktı.  17-21 Mayıs 2016 tarihlerinde Adana’da yapılacak olan Süper Lig’e terfi maçlarına çıkma hakkını elde etti.

En son müsabakasını ODTÜ ile yapan Üniversitemiz Hentbol Takımı rakibini 27-19 gibi bir skorla mağlup etti.

Üniversitemiz Beden Eğitimi Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faruk Yamaner, Amasya’da yapılan müsabakaları baştan sona kadar izlediğini, takımlarında azimli ve yetenekli sporcuların olduğunu belirterek bundan sonraki müsabakalarda da başarılı sonuçlar elde edeceklerine inandıklarını sözlerine ekledi.

Müsabakaların fairplay kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştiğini söyleyen Doç. Dr. Faruk Yamaner, disiplinin her zaman başarı getirdiğini ve bu disiplinden kopmadan hedefe ulaşabileceklerini ifade etti.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü