Yayınlanma Tarihi: 14 Temmuz 2016 Perşembe

Rektörümüz Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısını Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yılmaz Tuna’yı ziyaret etti.

Üniversitemizde gerçekleştirilen projeler ve yaşanan gelişmeler hakkında bilgi paylaşımında bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, merkez ve ilçelerimizde başlatılan modern, teknolojik bir yerleşke oluşturma sürecinde Bakanlığımızın sağladığı bütçe imkanlarıyla önemli mesafeler kat edildiğini ve kampüs çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek Üniversitemizin ilimizde ve bölgemizde örnek bir yapılanma içerisinde olduğunu vurguladı.

Üniversitemize sağlanan destekler sonucunda; tamamlanan ve yapımına devam edilen akademik ve idari hizmet binalarımız ile Üniversitemizin yepyeni bir görünüme kavuşacağını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, göreve geldikleri günden bugüne kadar Üniversitemize sağlamış olduğu katkılardan ötürü Yılmaz Tuna’ya teşekkür etti.    

Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yılmaz Tuna da Üniversitemizdeki başarılı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek bundan sonraki süreçte de Üniversitemize destek vereceklerini ifade ederek ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube