Yayınlanma Tarihi: 24 Temmuz 2016 Pazar

HİTÜ Çocuk Üniversitesi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

HİTÜ Çocuk Üniversitesi 2016-Yaz Dönemi etkinlikleri ile ilgili değerlendirme toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam ve eğitime katılan öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda, eğitime katılan öğretim elemanlarımızla tamamlanmış olan etkinlik ile ilgili değerlendirmelerde bulunularak bundan sonraki etkinliklerde düzenlenecek yeni konular ve uygulamalar görüşüldü.

Üniversite ortamında öğrenci arkadaşlarımıza bir bilimsellik ruhu kazandırmak, öğrencilerin daha bu yaştayken bilimsel merakını uyandırmak, heyecanını, merak duygusunu ortaya çıkarmak veya varsa bu potansiyeli geliştirmek amacıyla HİTÜ Çocuk Üniversitesi’nin gerçekleştirildiğini söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, program ile ilgili çok olumlu geri dönüşler alındığını ve bundan sonrasında da etkinliklere farklı konseptler eklenerek hem katılımcı sayısının arttırılacağını hem de sürekliliğin sağlanarak ilerleyen dönemlerde de HİTÜ Çocuk Üniversitesi’nin düzenleneceğini belirtti.

Hitit Üniversitesi’nin içinde bulunduğu topluma katma değer sağlamak hedefiyle hareket ettiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin, fiziki imkanları arttıkça sadece öğrenci ve öğretim elemanlarımıza değil ilimizdeki 7’den 70’e herkese sağlamış olduğu katkı ve faydasının artarak devam edeceğinin altını çizerek HİTÜ Çocuk Üniversitesi 2016-Yaz Dönemi etkinliklerinin düzenlenmesindeki gayretlerinden ve katkılarından dolayı eğitime katılan öğretim elemanlarımıza teşekkür etti. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube