Yayınlanma Tarihi: 10 Ağustos 2016 Çarşamba

Rektörümüzden Eğitim ve Araştırma Hastanesine Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret etti.

 

Ziyarette Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mete Dolapçı ve Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir’den bilgiler alan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, mesane divertikülü nedeniyle hastanemizde tedavi gören ve Tıp Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar ile Üroloji uzmanı Op. Dr. Selahattin Çalışkan tarafından hastanemizde ilk defa laparoskopik cerrahi ile sağlığına kavuşan hastaya geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Mesane divertikülünün idrar torbasında balonlaşma olduğunu ve tedavi edilmediği takdirde tekrarlayan üriner enfeksiyon, mesane fonksiyon bozukluklarına yol açabileceğini ifade eden Doç. Dr. Afşarlar, hastanemizde gerçekleştirilen başarılı operasyon sonrası hastanın sağlığına kavuştuğunu belirtti.

 

Üniversite olarak sağlık konusunda hassas olduklarını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da yaptığı çalışmalarla insanlığa fayda sağlamayı amaç edinen Üniversitemizin her alanda olduğu gibi sağlık alanında da Tıp Fakültemiz tarafından gerçekleştirilen başarılı tedavi yöntemleri ile önemli gelişmeler kaydetmeye devam ettiğini belirtti. Üniversitemizde yapılan çalışmaların ilimizi seven herkesi gururlandırdığını söyleyen Rektör Prof. Dr. Alkan, bu çerçevede Tıp Fakültemizde başarılı bir kadroyla güzel bir sinerji oluşturulduğunu da vurgulayarak başta Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mete Dolapçı, Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir, Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar ve Üroloji uzmanı Op. Dr. Selahattin Çalışkan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube