Yayınlanma Tarihi: 03 Ağustos 2016 Çarşamba

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç’tan Rektörümüze İade-i Ziyaret

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ülkemizin geçmekte olduğu bu hassas dönemde, milletimizin milli irade ve demokrasi noktasında göstermiş olduğu büyük duyarlılık ve fedakarlıkla şanlı tarihimizde olduğu gibi bu dönemde de kenetlenip tek yürek halinde hareket ettiğini belirterek Hitit Üniversitesi’nin de tüm mensupları ile milletin iradesine saygı ve demokrasiye sahip çıkma noktasında tek vücut halinde olduğunun altını çizdi. 

İnşaat maketleri üzerinden Kuzey Kampüsümüzde ve ilçelerde yapımı devam eden/ilerleyen dönemlerle yapımına başlanacak olan inşaatlara ilişkin bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, en son teknoloji ile donatılarak modern tasarıma sahip prestijli binalarımızın en kısa sürede tamamlanacağını vurgulayarak Üniversitemizin her geçen gün büyüdüğünü ve öğrenci sayısının arttığını da sözlerine ekledi. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, nazik ziyaretlerinden dolayı Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’e teşekkürlerini iletti.

Milletimizin ülkesine ve iradesine kararlı bir şekilde sahip çıktığını ve bu birliğin ve kardeşliğin ilelebet devam edeceğini ifade eden Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ilimizde üniversite-belediye işbirliği adına örnek teşkil edecek bir sinerjinin oluşturulduğunu ve Hitit Üniversitesi’nde gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek Üniversitemizin ve şehrimizin gelişmesine katkı sağlamak için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Milletimizin demokrasiyi canı pahasına koruduğunu ve elinde tuttuğunu belirten Vali Necmeddin Kılıç ise üniversitelerin şehirlerin büyümesinde ve gelişmesinde önemli bir rol üstlendiğini ve bu noktada da Hitit Üniversitesi’nin Çorum için büyük önem arz ettiğini ifade ederek ilimizin ve Üniversitemizin daha da gelişip büyümesi için Çorum’un tüm dinamikleriyle el ele vererek çalışmaların hızla devam edeceğini vurguladı. Üniversitemizde yaşanan gelişmelerden memnuniyet duyduğunu da sözlerine ekleyen Vali Kılıç, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube