Yayınlanma Tarihi: 27 Eylül 2016 Salı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Başkanı Tamer’den Rektörümüze Ziyaret

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ve Üniversitemiz işbirliğinde bu yıl ilki kutlanan “Uluslararası Üniversite Spor Günü” etkinliğine katılmak üzere Üniversitemize gelen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Ziyarette, 25-30 Ekim 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 2016 Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonası (WUC 2016) ve 2017 yılında düzenlenecek Avrupa Üniversiteler Futsal Şampiyonası (Futsal’2017) hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, uzun süren çalışma maratonunun neticesinde 2016 Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonası’nın Üniversitemiz tarafından gerçekleştirilmesinin sağlandığını belirterek dünyanın pek çok ülkesinden ilimize yüzlerce spor insanının katılacağı uluslararası bir etkinliğe ev sahipliği yapılacak olmasının ilimiz açısından büyük bir önem taşıdığını ifade etti. 

İlimize ve üniversitemize büyük yarar sağlayacak bu organizasyonun başarılı geçmesi için gayret içerisinde olduklarını vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bundan sonra da ilimizde, üniversitemiz koordinasyonunda bu ve benzer uluslararası büyük etkinliklerin peş peşe geleceğine inandığını belirterek baştan beri konuyu yakından takip edip desteklerini esirgemeyen başta Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum Valisi Necmeddin Kılıç ve TÜSF Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti. 

Bugüne kadar Üniversitemize verilen organizasyonların başarı ile organize edilmesinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür eden TÜSF Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer de büyük bir organizasyon olan 2016 Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonası’nı da Üniversitemizin başarı ile gerçekleştirileceğine inandığını vurgulayarak Üniversitemize her zaman destek vermeye hazır olduklarının altını çizdi. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube