Yayınlanma Tarihi: 01 Ocak 2017 Pazar

Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Lek ve Atıf-Der Başkanı Bıyık’tan Rektörümüze Ziyaret

Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek ve Atıf-Der Başkanı Erdal Bıyık Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İskilip Meslek Yüksekokulunda 5’i aktif olmak üzere toplam 10 programda 500 civarında öğrenci ve 14 öğretim elemanıyla eğitim-öğretim faaliyetlerinin tüm hızıyla devam ettiğini ifade ederek İskilip Belediyesi ve hayırsever iş adamlarımızın desteğiyle devam eden yeni bina inşaatının tamamlanmasıyla 10 programın tamamına öğrenci alınarak aktif hale geçeceği bilgisini paylaştı. Hitit Üniversitesi olarak STK’larla işbirliği içerisinde hareket etmeyi önemsediklerini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, milli ve yerli her türlü projeye destek vermeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek de kız öğrenciler için yükseköğrenim KYK yurdunun yakın zamanda hizmete açılacağını ve KYK erkek yurdunun açılması için de gerekli görüşmeleri yaptıklarını ifade etti. İskilip Meslek Yüksekokulunun ilçe için önemli olduğunu vurgulayan Başkan Lek, daha önceden olduğu gibi bundan sonra da üniversiteyle sıcak ikili ilişkilerin devam edeceğini kaydederek Rektörümüze teşekkürlerini iletti.

Üniversitemizin ilçemizdeki faaliyetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Atıf-Der Başkanı Erdal Bıyık da milli ve yerli bir sivil toplum kuruluşu olduklarını ifade ederek Üniversitemizle birlikte ortak projeler yapmak istediklerini belirtti. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube