Yayınlanma Tarihi: 12 Ocak 2017 Perşembe

Erbakan Vakfı Kadın Kollarından Rektörümüze Nezaket Ziyareti

Erbakan Vakfı Kadın Kolları Samsun ve Çorum İl Başkanları ile üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Erbakan Vakfının çalışmalarına ve projelerine ilişkin açıklamalarda bulunan Erbakan Vakfı temsilcileri, Üniversitemizin çalışmalarını yakından ve ilgiyle takip ettiklerini dile getirerek Rektörümüzün bu değerli çalışmalarında birlikte olmaktan onur duyacaklarını, ortak iş birlikleri çerçevesinde yapılacak her türlü proje ve çalışmalarda yer almak istediklerini söyledi.

Nazik ziyaretten memnuniyetten duyduğunu dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemizin her zaman ortak iş birliklerine açık olduğunu ve özellikle Erbakan Vakfı ile yapılacak çalışmalarda yer almaktan büyük bir mutluluk duyacaklarını ifade etti.