Yayınlanma Tarihi: 13 Ocak 2017 Cuma

Üniversitemizden ÇTSO’ya Ziyaret

Üniversitemiz ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) iş birliğinde “Çorum’da Kadının Sosyal Ekonomik Durumunun Geliştirilmesi” konulu çalıştayın düzenlenmesine ilişkin görüş alışverişinde bulunmak üzere Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurcan Baykam, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette önümüzdeki aylarda girişimci kadınların iş hayatına atılması ve ekonomiye katkısının sağlanması amacıyla düzenlenmesi planlanan Çalıştay hakkında bilgiler veren Rektör Yardımcımız, Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Prof. Dr. Nurcan Baykam, proje kapsamında kadın girişimcilerin mevcut durumlarını ve iş hayatında karşılaşabilecekleri sorunların araştırılacağı bilgisini paylaşarak Çalıştay sonrasında çıkan sorunların bir rapor haline getirileceğini ifade etti ve ekledi:  “İş hayatında bulunan kadınlarımızın sosyo-ekonomik durumu ve karşılaştıkları sorunların çözümü hakkında bir rapor oluşturulacaktır. Çıkan rapora göre de bir yol haritası çizilecektir.” 

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal  ise TSO olarak kadınların iş dünyası içerisinde yer almasını sonuna kadar desteklediklerini ifade ederek “Tüm bireylerin çalışması gereken bir dönemdeyiz. Bu yüzden kadınların iş dünyasında olmalarını önemsiyoruz” dedi.

ÇTSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Üniversitemize her zaman olduğu gibi bundan sonrasında da desteklerinin devam ettireceklerini ifade ederek nazik ziyaretlerinden ötürü Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurcan Baykam’a teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube