Yayınlanma Tarihi: 15 Ocak 2017 Pazar

Rektörümüz TV 19’da Yayınlanan “Murat Erdoğan’la Bakış Açısı” Programının Konuğu Oldu

TV 19’da yayınlanan ve sunuculuğunu Murat Erdoğan’ın yaptığı “Murat Erdoğan’la Bakış Açısı” programına konuk olan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemizde gerçekleştirilen çalışmalar, yaşanan gelişmeler ve ileriye dönük projeksiyonlar hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Bağımsız uluslararası kuruluşlar tarafından yapılan sıralamalarında Üniversitemizin her geçen yıl sıralamalarda artış gösterdiğine dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Alkan,  Üniversitemizin istihdam odaklı bölüm/programlarıyla, nitelikli akademik personeliyle, Teknokentiyle, Merkez Laboratuvarıyla, üniversite-sanayi işbirliğiyle, uluslararası öğrenci ve çalışmalarıyla önemli başarılara imza attığını belirterek Hitit Üniversitesinin şehrimizin gelişimine katkı sağlayan, şehirle her anlamda bütünleşmiş ve başarılarıyla söz edilen bir üniversite haline geldiğini vurguladı.