Yayınlanma Tarihi: 29 Ocak 2017 Pazar

Rektörümüzden Ömer Arslan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atanan Ömer Arslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hitit Üniversitesi olarak ilimizin tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yapmayı çok önemsediklerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, üniversitelerin sadece eğitim alanında değil bulunduğu şehrin ve bölgenin sosyo-kültürel kalkınmasına katkı sağlaması gerektiğine yürekten inandığını belirterek Üniversitemizin pek çok alanda sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikleri düzenlediğinin altını çizdi. Bu noktada; her iki kurum arasındaki ortak çalışmaların faydalı ve güzel çıktıları getireceğine olan inancının tam olduğunu vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Ömer Arslan’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan da Üniversitemizin her geçen gün büyüyerek daha başarılı çalışmalara imza attığını ve birlikte ortak çalışmalar gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyacaklarını belirterek nazik ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.   


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube