Rektörümüz Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

01 Kasım 17
Rektörümüz Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı Üniversitemiz öğrencilerinden oluşan Ülkü Ocakları üniversite birim başkanları,  fakülte başkanları ve konsey başkanı makamında ziyaret etti.  Ziyarette Üniversite Birim Başkanı Mehmet Oğuzhan Göklen, Konsey Başkanı Arslan Canyurt, Çağrı Buğra Çoban, Süleyman Karadağ ve Muharrem Bilgiç bulundu.

Üniversitemizde yapılabilecek faaliyet ve çalışmalar ele alındığı görüşmede, öğrenciler  Rektörümüzün öğrenci merkezli yaklaşımla hareket etmesinden duydukları memnuniyeti ifade ederek şimdiye kadar her türlü desteği için teşekkür ettiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise öğrenci odaklı çalıştıklarını, onların taleplerine karşılık verebilmek ve sorunlarını çözümlemek için çaba sarf ettiklerini belirterek imkanları dahilinde öğrencilerimize her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını ifade etti.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü