Yayınlanma Tarihi: 23 Kasım 2017 Perşembe

Üniversitemiz İstanbul’da Tanıtıldı

Ulusal ve uluslararası çerçevede tanıtım etkinliklerine büyük önem veren Üniversitemiz, İstanbul’da Fatih Belediyesi tarafından organize edilen “Üniversite Tanıtım ve Kariyer Fuarı”nda öğrencilerle buluştu. Düzenlenen eğitim fuarına Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür V. Doç. Dr. Gökçe Merey ve Basın ve Halkla İlişkiler personeli Ali Saçak katıldı.

“En Özel Devlet Üniversitesi” sloganıyla çıktığı yolda hızla büyüyerek gelişen Üniversitemiz, gerçekleştirilen eğitim fuarında katılımcıların ilgi odağı haline geldi.

Çok sayıda üniversitenin yanı sıra çeşitli eğitim kurumlarının da katıldığı fuarda standımızı ziyaret eden öğrencilere, öğrenci velilerine ve rehber öğretmenlere Üniversitemizdeki eğitime, projelere ve sosyal hayata dair detaylı bilgiler verilerek “Hitit Üniversitesi”nde öğrenci olmak anlatıldı.