Yayınlanma Tarihi: 08 Kasım 2017 Çarşamba

Üniversitemiz 10. Yıl Hatıra Ormanı Ağaçlandırma Çalışmalarımız Devam Ediyor

Üniversitemizin kuruluşunun 10. yılı dolayısıyla Orman İşletme Müdürlüğünün katkılarıyla  Kuruçay Köyü mevkiinde 35 dönümlük bir alanda oluşturulan hatıra ormanımıza fidan dikimi çalışmalarımız devam ediyor.

Üniversitemiz 10. Yıl Hatıra Ormanı fidan dikim töreninin düzenlendiği 13 Kasım 2016 tarihinden bu yana ağaçlandırma çalışmalarımızın hızla devam ettiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, oluşturulan hatıra ormanının ilk etabında tüm akademik ve idari personelimiz adına dikilen fidanların koordinatlarının belirlendiği özel bir belge verildiğini belirterek bu uygulamanın aramıza katılan her bir personel için devam edeceğini de söyledi.

Prof. Dr. Alkan, “Başlatmış olduğumuz bu geleceğe dönük çalışmamızla inşallah güzel bir orman ortaya çıkmasına vesile oluruz. İnşallah daha güzel çalışmalara hep birlikte imza atacağız.” diye konuştu.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Orman İşletme Müdürlüğüne 10. Yıl Hatıra Ormanının oluşturulmasındaki katkılarından dolayı teşekkür etti.