Yayınlanma Tarihi: 21 Aralık 2017 Perşembe

Rektörümüz Tıp Fakültesi Öğrencileri İle Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, düzenlenen bir etkinlikte Tıp Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi. Etkinlikte Tıp Fakültesi öğretim üyesi, hastane eski yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir de öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.  

Gerçekleştirilen programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Dolapçı, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ömer Bostancı da katıldı.

Uzun bir sürecin ardından öğrencilerimizin Çorum’da eğitim almaya başladığını ifade ederek sözlerine başlayan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Hitit Üniversitesi ve T.C. Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan birlikte kullanım (afiliasyon) protokolünün Türkiye’ye örnek teşkil eden önemli bir başarı olduğunu vurgulayarak Tıp Fakültemiz için büyük emekler sarf edildiğini belirtti. Fakültemiz bünyesinde 120’ye yakın öğretim elemanının bulunduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Gerçekleştirilen oluşumda akreditasyon ve kalite unsuru başta olmak üzere tüm detaylar en üst seviyede dikkate alınarak hareket edildi. Sizlere gerekli olan her şey tüm detayları ile donatıldı. Hocalarımız tüm bilgi birikimlerini sizlere aktarmaya hazır durumda. Bütün öğrencilerimiz gibi hepiniz çok değerlisiniz. Zorlu bir yoldasınız ve yükümlülüğünüz çok ağır. Üniversite olarak sizlerin en iyi şekilde yetişmesini çok önemsiyor ve bunun için gayret ediyoruz. Sizler 20 yıl sonra neredeyseniz bizim başarımız o demektir” diyerek öğrencilerimize başarılar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Tıp Fakültemizin bugünlere gelmesindeki önemli katkılarından dolayı başta Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Dolapçı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ömer Bostancı olmak üzere tüm emeği geçenlere bir kez daha teşekkür etti.

Tıp Fakültesi öğretim üyesi, hastane eski yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir de öğrencilik yıllarında ve meslek hayatındaki önemli anları öğrencilerimizle paylaşarak tecrübelerini aktardı. Konuşmasında ekip ruhunun önemine dikkat çeken Yrd. Doç. Dr. Zehir, “Öğrencilikten itibaren tüm meslek hayatınız boyunca birbirinizle iyi anlaşmalı ve dayanışmalısınız. Hekim de olsanız, yönetici de olsanız ekip olabilmek, ekip olarak çalışmak çok önemli” diyerek öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diledi.

Program sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, hastanemize yönetici olarak vermiş olduğu katkılardan dolayı Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir’e teşekkür ederek plaket takdim etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube