Yayınlanma Tarihi: 07 Aralık 2017 Perşembe

Rektörümüzden Doç. Dr. Afşarlar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine atanan Tıp Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Mesleki olarak yapmış olduğu başarılı çalışmaların idari olarak da devam edeceğine inandığını belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, Başhekim olarak atanan Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doç. Dr. Afşarlar da hastanemizin başarılı çalışmalarına yenilerine ekleme noktasında elinden gelen tüm gayreti göstereceğini ifade ederek vermiş olduğu desteklerden ve ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.