Yayınlanma Tarihi: 15 Şubat 2017 Çarşamba

Vali Kılıç ve Rektör Prof. Dr. Alkan’dan AK Parti İstanbul Milletvekili Hemşehrimiz Kıyıklık’a Ziyaret

Vali Necmeddin Kılıç ve Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti İstanbul Milletvekili Hemşehrimiz Feyzullah Kıyıklık’ı ziyaret etti.

Üniversitemizde yapılan çalışmalar ile gelecekte hedeflenen ve girişimde bulunulan projeler hakkında bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemize verdiği ve bundan sonrasında da artarak devam edeceğine inandığı desteklerden dolayı AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık’a teşekkür etti.

Üniversitemizdeki olumlu gelişmeleri büyük bir memnuniyetle takip ettiğini belirten Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın yapmış olduğu başarılı ve gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür ederek her zamanki gibi Üniversitemiz için her türlü katkı ve desteği vermeye gayret edeceğini ifade etti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Hemşehrimiz Feyzullah Kıyıklık genel bir değerlendirmenin yapıldığı ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti.