Yayınlanma Tarihi: 19 Şubat 2017 Pazar

MÜSİAD Çorum Şubesinden Rektörümüze Ziyaret

MÜSİAD Çorum Şubesi Yönetim Kurulu, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette; MÜSİAD Çorum Şubesi Başkanı M. Ahmed Köksal, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Öztürk, Ali İlker Tosun ve Mesleki Eğitim Merkezi öğretmenleri yer aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, ülkemizin saygın iş adamlarının bir arada bulunduğu STK’nın çok önemli bir kuruluş olduğunu belirterek Üniversitemizin gelişimi ve büyümesi adına yapılacak ortak proje ve çalışmalara kapılarımızın sonuna kadar açık olduğunu sözlerine ekledi.

Ortak iş birliklerini çok önemsediklerini ifade ederek kuruluşun bu zamana kadar yaptığı yatırımlardan bahseden MÜSİAD Çorum Şubesi Başkanı Mücahid Ahmed Köksal, Çorum’un bir sanayi şehri olduğunu ve bu anlamda birçok çalışma yaptıklarını belirtti. İşveren ile iş arayanı bir araya getirmek adına bir platform oluşturduklarını, buna ek olarak Solid Works Kursu ile Çorum’u daha ileri taşımak istediklerini kaydeden Köksal, şu an kursta 30 kursiyerden 23’ünün Üniversitemiz Makine bölümü öğrencilerinden oluştuğu bilgisini de paylaştı. 




HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube