Yayınlanma Tarihi: 19 Şubat 2017 Pazar

Rektörümüzü Atıf-Der Yönetimi Ziyaret Etti

AK Parti İskilip İlçe Başkanı ve Atıf-Der Kurucu Başkanı Mustafa Lek, Atıf-Der Başkanı Erdal Bıyık, İskilip Metin Alkan Halk Eğitim Müdürü Atıf Hocanın torunu Ahmet Faruk İmal ve dernek üyelerinden oluşan Atıf-Der Yönetimi, “İskilipli Atıf Hoca Anma Programı”na verdiği desteklerden ötürü Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Ziyarette, Üniversitemiz İskilip Meslek Yüksekokulunun İskilip ilçesi için önemini vurgulayan Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, başta öğrencilerin barınma sorunu olmak üzere Üniversitemize maddi ve manevi olarak desteklerinin devam edeceğini vurguladı.  Atıf-Der Başkanı Erdal Bıyık da Atıf Hoca’nın akademik anlamda çalışılması konusunda vermiş oldukları desteklerden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a teşekkürlerini ifade etti. 

Nazik ziyaretlerinden ötürü memnuniyet duyduğunu belirten Prof. Dr. Reha Metin Alkan, yerli ve milli projelerin her zaman destekçisi olduklarını, bundan sonra da olmaya devam edeceklerini ifade etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube