Çorum Tabip Odasından Rektörümüze Ziyaret

15 Mart 17
Çorum Tabip Odasından Rektörümüze Ziyaret

Çorum Tabip Odası Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ümit Görkem ve yönetim kurulu üyeleri 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Sağlık alanında yaşanan gelişmelerin ele alındığı görüşmede Çorum Tabip Odası Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ümit Görkem, Üniversitemizin başta sağlık konusu olmak üzere her alanda şehrimize büyük kazanımlar sağladığını ifade ederek sağlık alanına verdiği önemden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkürlerini iletti.

Hep birlikte gerçekleştirilen bu başarılı çalışmaların artarak devam edeceğine inandığını vurgulayarak ziyaretlerinden dolayı Çorum Tabip Odasına teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da tüm sağlık camiasının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü