Yayınlanma Tarihi: 19 Mart 2017 Pazar

Rektörümüz KYK’ya Bir Dizi Ziyarette Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve Alaca Belediye Başkanı Av. Muhammed Eyvaz ile birlikte Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) bir dizi ziyarette bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve beraberinde Alaca Avni Çelik MYO Müdürü Doç. Dr. Sinan Çalışkan ilk ziyaretlerini Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanı Erkan Ömeroğlu’na yaptı. 

Alaca’ya yapılacak olan yurt projesi ile ilgili olarak görüşmelerin yapıldığı ziyarette, inşaatına bu sene içerisinde başlanacak olan yurdun en kısa zamanda hizmete gireceği bilgisine yer verildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın bir diğer ziyareti ise Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürü Sinan Aksu’ya oldu.

Üniversitemizle ilgili değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette, KYK’nın ilimize yapacağı yatırımlar ile kampüsümüze yapılması planlanan yurt konusu ele alındı.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, KYK Yurtlarının profesyonel bir yaklaşımla öğrencilerimize hizmet etmeye devam ettiğini, KYK Yurtlarının sadece konaklanan mekânlar değil, aynı zamanda son yıllarda gerçekleştirilen atılımlarla öğrencilerimizin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılan, entelektüel birikimi olan, girişimci bir vizyona sahip ve bulunduğu şehrin kültürel faaliyetlerinin takipçisi bireyler olarak hayata hazırlanmalarına katkı sağlamak amacıyla KYK Yurtlarının önemli faaliyetler gerçekleştirdiğini ve bu bakımdan yurtları çok önemsediklerini vurguladı. 

Bunlara ek olarak, Üniversitemizin her geçen gün büyüdüğünü ve öğrenci sayısının arttığını dile getiren Rektör Prof. Dr. Alkan, sadece merkezdeki değil, ilçelerimizdeki birimlerde de yükseköğretim faaliyetlerine büyük önem verdiklerini ve bu çerçevede ilçelerimizde de yapılacak olan yurtların büyük önem arz ettiğini belirterek KYK Genel Müdürü Sinan Aksu ve emeği geçen herkese büyük katkı ve destekleri için teşekkür etti.

Üniversitemizdeki önemli sayıda öğrenci artışına paralel olarak Çorum KYK olarak gerçekleştirilen yeni yatırımlar ve alınan tedbirler sayesinde Çorum da yurt problemi yaşanmadığını ifade ederek yapılan yatırımların ve çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen KYK Genel Müdürü Sinan Aksu da Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube