Yayınlanma Tarihi: 29 Mart 2017 Çarşamba

Üniversitemiz Badminton Takımı Süper Lige Yükseldi

Yrd. Doç. Dr. Yetkin Utku Kamuk yönetiminde antrenmanlarını tamamlayarak 25-29 Mart 2017 tarihleri arasında Belek/Antalya’da gerçekleştirilen Üniversiteler Badminton 1. Lig müsabakalarına katılan HİTÜ Badminton takımı, eleme grubunda Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Gaziantep Üniversitesi ile mücadele ettiği grubu liderlikte tamamlayarak Süper Lige yükselme müsabakasında Mersin Üniversitesini yenip namağlup şekilde Üniversiteler Badminton Süper Ligine yükseldi.

Yaptığı tüm müsabakaları 5-0 gibi net bir skorla kazanan Hitit Üniversitesi Badminton Takımında, ferdi müsabakalar kadınlar kategorisinde Yaren Dölcü birinci, erkekler kategorisinde ise Akın Deniz dördüncü oldu.

Üniversiteler Badminton müsabakalarına iştirak eden 20 takım içerisinden Süper Lige yükselen HİTÜ Badminton Takımı çalışmalarına önümüzdeki süreçte de hızla devam edecektir.

Başarı elde eden takımımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ